Využijte náš věrnostní program a získejte věrnostní slevy! Stačí se registrovat.

Rybářský kemp ve Španělsku: Fishing Camp Almaebre

logo_fishing_camp_almaebre

Pokud jste vášnivými rybáři, kteří občas za svými úlovky vyrazí i do zahraničí, jistě jste už mnohokrát slyšeli o legendárních přehradách na řece Rio Ebro. Naší srdcovkou je spodní přehrada Riba Roja, její krásná panenská příroda, neuvěřitelný klid a možnost rybařit z lodí nebo z katalánského břehu 24 hodin denně bez časového omezení a to po celý rok, protože tady sezóna nikdy nekončí – rybolov je zde možný po celý rok.

Nedaleko historického městečka Almatret v provincii Lleida se nachází krásný, moderní, ale přesto tradiční rybářský kemp Almaebre. Na řece Ebro je skvělým místem pro milovníky rybaření. Přehrada samotná je známá svým nekonečným množstvím krásných a trofejních ryb a v kempu Almaebre si můžete užít skvělého rybaření v malebném prostředí. Kemp nabízí několik úrovní ubytování ve vybavených chatách, možnost vypůjčení kvalitních lodí se spolehlivými motory, občerstvení v baru i stravování. Disponuje i půjčovnou s kvalitními rybářskými pruty a dalšími potřebami. Vrcholem relaxace je zde klasická sauna, kterou velmi oceníte zejména během chladnějších zimních měsíců.

Pokud byste chtěli zůstat u vody po celou dobu vašeho pobytu, kemp pečuje o několik set metrů břehů v nejbližším okolí a připravil pro vás krásná chytací místa, kde si můžete postavit bivak nebo zaparkovat karavan a využívat naplno zázemí a všechny služby kempu.

Rybaření na řece Ebro je populární a proslulé zejména pro lov velkých sumců, candátů, kaprů a okounů. Oblíbenou sportovní rybou je zde také Black Bass. Můžete si užít relaxační dny na břehu řeky nebo se vydat na aktivní rybaření z lodi, protože přívlač je zde velmi oblíbená a úspěšná rybářská disciplína. Stejně tak lov sumců na vábničku nebo vertikál.

Pokud hledáte skvělé místo pro rybaření na řece Ebro, kemp Almaebre je ideální volbou. Užijete si krásné prostředí, nezapomenutelné rybářské zážitky a relaxační atmosféru. Je důležité zmínit, že personál je zde český a postará se o vás k vaší plné spokojenosti v mateřském jazyce.

Více informací a všechny kontakty najdete na webu kempu www.fishingcampalmaebre.eu. Rozhodně doporučujeme podívat se a už můžete začít plánovat svou příští rybářskou dovolenou.